It's Friday!

Yo! för en stund sen åkte ebba hem. Vi hade det jätte mysigt! 
Är så sjukt glad för det är fredag !! Ha det bra.

Tagga gym med bästa!


Film mys!


SNOW

Passade på att ta några bilder på snön!

SPRUTAA!

Gahh, tog nyss spruta! Hatar sprutor. De måste göra så ont hela tiden...hursomhelst så gick det bra, gjorde lite ont..tog ni spruta idag?

Snart ska jag till tyskan. Seyaa!


Längtar verkligen!

Jiiiiii! Är så sjukt taggad! För idag är det sista avsnittet av portkod1321! Dubbel avsnitt. Någon mer som kollar på det? Ifall ni inte gör det så GÖR DET!


TÄVLING

Det är såhär att jag tycker min blogg är allmänt tråkig..berättar bara om mina dagar osv. Så jag tänkte starta en tävling. Låter det bra?:)
Tävlingen går ut på att kommentera och ge mig tips som jag kan göra min blogg bättre. Bästa tipset vinner! Vinnaren får en "dagens blogg" på min blogg. Lycka till! Hoppas det här låter kul.


Tråk-söndag.

Godmorgon, eller ska jag säga godeftermidagg! haha. Idag händer det inte så mycket, men vi ska få besök senare. Ha det bra! 

Mys kväll.

 
Tjaba!
Nyss kom mamma hem med 2 st ben & jerry's.Mums! snart kommer mina kusiner och då ska vi baka, super kul! Vad har ni gjort idag?  Bilderna blev inte så bra..hade fixat till de men hittade inte de sen. Så det fick bli de här bilderna.Ha det bra!
 

TJABA TJENA HALLÅ!

veckan har varit helt vanlig, inget speciellt. På fredag asså imorn så har vi engelska prov. JAG HATAR PROV! seriöst, så sjukt jobbigt. Har ni några tips på vad jag kan göra här på bloggen t.ex vill ni att jag ska börja med dagens blogg..eller något! Kommentera gärna.

själv är jag med i TÄVLINGEN!

 Var med och tävla om en personlig almanacka !  Tryck på länken för att komma till hennes blogg och mer info! http://werun.se/moa/                                                                                         

HAPPYY!!

Så sjukt glad! Igår kom mamma med en Justin Bieber tidning! Och har redan satt upp alla 14 posters. Super snyggaaa!
Tidningen finns på Ica maxi för 30  40 kr.
Inte värdens bästa bilder jag la upp men hade bråttom.
Ha det bra finisar!


Godmorgon!

Vaknade bredvid 2 sötnosar idag. Ebba och Nora sov över hos mig. Jätte mysigt! Sen vid 3 ska jag spela tennis, ska bli jätte kul. Seyaa, ha en trevlig dag!


Trolldal

Jag och Ebba hängde med Linnea till stallet och fick prov rida! Jätte kul faktiskt!


gästbloggning by nora

hello! jag tänkte gästblogga lite här, även fast berfin inte vet något..hihi busig jag är! jappjapp..ni kanske vill veta how i am..sååå jag heter nora och driver en blogg som ni jättejätte gärna får klicka er in på, och hoppas ni stannar! kolla http://norawettergren.blogg.se och ni är bäst! aja, berfin är en bäst, älskar henne enormt och vi ska rida tillsammans imorgon,skoj va? yepp..pusshej!
//gick inte att göra större//

Fika!

Fika med världens bästa klass!❤


Jobbskuggning-dagis

Tjena, sitter och äter i matsalen med Nora! Vi har jobbskuggning idag. Jag jobbar på dagis. Hihi de är super söta! Alla kommer till oss och kallar oss för "fröken"grymt söta!


Frost

Frost.Frost.Frost.Frost.


Fixat o Trixat

YO! har fixat och trixat lite med min blogg med lite hjälp av Adelina. TAACK SÅ MYCKET! Vad tycker ni om det mina fina läsare? Lämna gärna en kommentar!

Skaffat bloglovin!

nu har jag skaffat bloglovin! Följ mig och ni är awesome, genom att trycka på eiffeltornet! puss och hej lever pasteeej!

Kul på isen!


nora gästbloggar

hello berfins läsare! jag tänkte gästblogga, fast jag har inte sagt något till henne så det får hon se själv. Jag tänkte säga att berfin är grymt bääääst, älskar dig! 
checka my blog http://norawettergren.blogg.se/  ! 
 

Farsdag

Grattis på farsdag älskade pappa❤


Mellis

YO! Just nu så är jag hos Ebba och Noras mamma i matsalen med mina sötisar och käkar mellis. Hihi mysigt!


DET SNÖAR!

Hellu DET SNÖAR!
Idag har dagen varit helt okej. Vi har temaveckor just nu..så ja..haha. Sen efter skolan så hängde jag med Ebba o Nora hem, sen så träffa vi Alice och Antonio.

En bild från fikat igår med fina människor, riktigt mysigt!


SKOLA IMORGON

Hellu, skulle visa kläderna jag köpte i Tyskland. Vissa hitta jag inte och några var i tvätten, haha. Men det var de, köpte annat också men det tillhör familjen också. hihi.


SKOLA IMORGON!

Halloween.

Igår så hade jag en "mini halloween fest" hihi eller vad man ska säga :)
Hursomhelst så hade jag en jätte mysig kväll.


RSS 2.0